Login firme   Inregistrare Firma
AFACEREA

http://www.prognoza-meteo.ro/

Ii felicit pe cei ce s-au inscris deja.
De la punctul 1. de mai jos luati adresa ce o veti folosi pentru inscriere (notati sa nu uitati), sau link-ul de alaturi:    http://signup.wazzub.info/?lrRef=a73e6.
Dupa inscriere reveniti in acest mail, dati retrimitere si inainte de a-l lansa modificati, conform inregistrarii dumneavoastra, ID-ul . Nu aveti ce pierde, sunt sanse de castig.
Succes!

http://www.youtube.com/watch?v=GH1JTEJXgLY  
Aici un film de prezentare.Wazzub :   O Afacere Formidabila Cu

Investitie ZERO !Castiga Bani Cu Wazzub

Nu te costa NIMIC !
Nu sunt taxe lunare, nu ai de click-uit sau de cumparat nimic !
Vei fi platit lunar pentru fiecare inscris, pe 5 nivele de referinta !
Poti ajunge rapid sa castigi peste 4000$ lunar !
Nu este MLM desi vei putea castiga de pe 5 nivele de referinta !


Ce Este Wazzub ?

Companii precum Google sau Facebook castiga miliarde de dolari pe an doar pentru ca noi, utilizatorii de internet, folosim serviciile lor.

Probabil ca WAZZUB este prima companie globala care isi plateste utilizatorii doar pentru ca aleg WAZZUB ca homepage.

Faza de prelansare a WAZZUB va dura pana pe 9 aprilie 2012. In aceasta faza se vor face doar inscrieri si fiecare membru va avea interesul de a isi extinde cat mai mult reteaua de referinte (pe 5 nivele).

Faza BETA va dura intre 9 aprilie 2012 si 30 iunie 2012.

Site-ul Wazzub va intra in circuit si membrii Wazzub vor incepe sa castige bani.

Pas cu pas site-ul va oferi tot mai multe facilitati, devenind un homepage ideal (pagina care se afiseaza implicit atunci cand deschizi browserul).

Astfel, homepage-ul Wazzub va include un motor de cautare puternic (asemeni GOOGLE), o sectiune personalizata de stiri, cele mai bune oferte de pe internet si multe alte facilitati legate de segmentul de divertisment, filme, jocuri si multe altele.

Wazzub se va baza pe feedback-ul primit de la utilizatorii sai astfel incat sa evolueze constant si sa ofere cele mai utile si populare functii.

Faza FINALA va incepe cu data de 1 iulie.

In faza finala Wazzub va incepe sa se concentreze pe monetizarea site-ului si pe obtinerea de profit. Jumate din acest profit va fi oferit membrilor inscrisi in faza de prelansare (pana la data de 9 aprilie 2012).

Fiecare membru va avea un numar de "factori de profit". De pilda... daca vei avea 4000 de membri inscrisi pe 5 nivele sub tine, asta va insemna ca vei avea 4000 de factori de profit. 50% din profitul Wazzub se va imparti la numarul total de factori detinut de membrii WAZZUB si fiecare membru isi va primi, lunar, contravaloarea factorilor detinuti.

Cu timpul WAZZUB va creste si va lua amploare. Va avea tot mai multi utilizatori insa numarul membrilor va ramane la nivelul celor inscrisi pana in data de 9 aprilie 2012. Asta inseamna ca factorii de profit vor deveni tot mai valorosi. Poate la inceput un factor de profit va aduce doar cativa centi. Insa... judecand dupa evolutia unor companii ca Facebook sau Google, factorii de profit ar putea trece de 1$ !!! Cat Vei Castiga Cu WAZZUB ?


Sa presupunem ca aduci 5 oameni in sistem. Ii vei aduce destul de usor dat fiind ca nu ii va costa nici pe ei nimic. Vei avea, prin urmare, 5 membri pe primul nivel

Cei de pe nivelul 1 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 2 vei avea 5 X 5 = 25 membri.
Cei de pe nivelul 2 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 3 vei avea 5 X 25 = 125 membri.
Cei de pe nivelul 3 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 4 vei avea 5 X 125 = 625 membri.
Cei de pe nivelul 4 vor aduce si ei cate 5 oameni, prin urmare pe nivelul 5 vei avea 5 X 625 = 3125 membri.

Asta inseamna ca, in reteaua ta de 5 nivele vei avea 5+25+125+625+3125 = 3905 membri
3905 membri inseamna 3905 factori pentru tine.
Daca 1 factor va fi 1$ vei castiga 3905$ pe luna.

Daca la inceput 1 factor de profit va fi... poate... doar 1 cent vei castiga 39$ pe luna.

In timp insa... 1 factor ar putea ajunge la 1$... 2$... 3$, poate chiar mai sus.

Si... dat fiind ca aceasta afacere nu costa nimic, vei putea inscrie cu usurinta zeci sau chiar sute de membri pe primul nivel.

Gandeste-te de pilda daca fiecare ar inscrie 10 oameni. Asta ar insemna, 10+100+1.000+10.000 = 11.110 factori de profit (11.110$ pe luna atunci cand 1 factor de profit va fi 1$).

Parerea Mea Despre WAZZUB

Numele meu este Coman Paul si am initiat aceasta pagina astfel incat sa dau o sansa reala de a face bani online multor oameni care altfel nu ar fi avut posibilitatea ori cunostintele necesare.

Voi vorbi deschis si sincer cu privire la aceasta afacere intrucat stiu ca sinceritatea este una din valorile de baza atunci cand doresti sa construiesti relatii si afaceri de durata.

Wazzub este o afacere interesanta. Nu este un MLM intrucat functioneaza ca atare doar in faza de prelansare. Apoi, fiecare membru va detine factori de profit - care sunt un fel de actiuni.

Wazzub are la baza o idee foarte interesanta - aceea de a creste cu ajutorul catorva milioane de "membri fondatori" (adica noi), avand prin urmare un nucleu dur de utilizatori direct interesati de succesul acestui proiect.

Wazzub declara ca, in faza BETA va fi foarte receptiv la feedback-ul nostru, prin urmare va putea evolua pornind de la preferintele a milioane de utilizatori interesati de succesul proiectului. Este cunoscut, de pilda, exemplul TWITTER-ului care a fost si ramane foarte receptiv la parerile si sugestiile utilizatorilor sai - lucru care a stat la baza afacerii de miliarde de dolari care a devenit pana la acest moment.

Daca Wazzub va avea succes sau nu... asta nimeni nu poate stii sigur.

In scenariul cel mai rau... un factor de profit va ramane pe la 1 cent probabil si... vom castiga o suma lunara foarte mica.

In scenariul cel mai optimist... Wazzub va deveni un fel de Google si noi vom castiga pentru fiecare factor de profit cativa dolari. Asta ar fi ca si cand am fi investit cateva zeci de dolari in actiuni Google in 1998 (cand a fost lansata aceasta companie). Acum am fi niste oameni bogati.

Da ! Wazzub poate fi o astfel de oportunitate pe care avem sansa de a o intalni la momentul potrivit.

Prin urmare : Parerea mea este ca Wazzub poate avea succes si noi putem profita din plin de acest succes ACUM. Parerea mea este ca ar trebui sa tragem tare pana pe 9 aprilie sa aducem... nu 5 oameni... ci 100 ! Inscrierile vor decurge extrem de usor avand in vedere ca nu se plateste nimic, prin urmare avem posibilitatea de a tinti sus ! Foarte sus !


Ce Faci Pas-Cu-Pas Pentru A Reusi Cu Wazzub ?


Este simplu. Urmeaza pasii de mai jos :

Pasul 1 : Te inscrii in afacere urmand linkul acesta: 

http://signup.wazzub.info/?lrRef=a73e6.!

Pasul 2: Te loghezi in contul tau Wazzub si vei gasi acolo linkul tau de afiliat (Your personal reflink is: ). Cei care se vor inscrie de pe acel link vor intra pe primul nivel al retelei tale Wazzub.

Pasul 3 : Daca esti neexperimentat, probabil ca nu prea vei sti cum sa iti faci o pagina in care sa prezinti afacerea in limba romana si pe intelesul romanilor - asa cum fac eu aici.

Prin urmare, iti pun la dispozitie urmatoarea varianta. Vei completa rubricile de mai jos. Astfel, ti se va genera propria ta pagina de promovare a afacerii Wazzub - identica cu aceasta dar personalizata cu datele tale.

Pentru a iti promova afacerea Wazzub vei folosi linkul ce se afla in contul tau wazzub. Vei avea doar de inlocuit userul meu de la finalul linkului ( a73e6 ) cu userul tau.

Alege un user (va aparea in link) : (a73e6)
Numele tau (va fi afisat in pagina) :
Linkul tau de referinta in Wazzub :
Telefonul la care poti fi contactat :
Adresa ta de email :
Rescrie Codul :

Pasul 4 : Pentru a-ti verifica pagina de promovare, copiaza in bara de adresa a browser-ului :
http://signup.wazzub.info/login.php  (dai clic), introduci adresa de e-mail si parola de la inregistrare si la deschiderea contului vei gasi adresa de recomandare (cea care o vei prezenta celor din echipa ta).

Ar trebui sa iti apara in coltul dreapta sus al paginii datele (userul si numele), iar linkurile de inscriere in afacere sa duca spre linkul tau de afiliat Wazzub.

Pasul 5 : Promoveaza afacerea intens prin metode precum :
Lista de contacte din Yahoo Messenger (nu trimite pur si simplu un link la toata lumea. Abordeaza oamenii intr-o maniera mai personala si profesionista)
Lista ta de prieteni din Facebook sau alte site-uri de socializare (Nu transmite pur si simplu un link. Interactioneaza cu prietenii tai, spune-le despre ce este vorba si lasa-le linkul spre studiu)
Anunturi gratuite (probabil ca aceasta va fi metoda cea mai eficienta. Trimite macar 10-20 de anunturi gratuite ca sa ai rezultate)
Forumuri (Incearca sa fii on topic. De asemenea, poti sa iti incluzi linkul in semnatura din setarile profilului)
Scrie pe blogul tau si blogurile prietenilor despre aceasta afacere. Recomanda oamenilor afacerea aceasta cu tact si profesionalism. Nu adopta atitudinea de "poluator de bloguri".
Mail-ing : Atunci cand primesti mail-uri "virale" (de genul celor care se trimit mereu cu Forward), poti retrimite un mail politicos catre toti destinatarii din istoricul mail-ului, recomandand aceasta afacere. Atentie totusi : Evita spam-ul !


Metoda sigura pentru dezvoltarea afacerii Wazzub: iti faci o pagina pe un site ( www.ucoz.ro  ) 

Promoveaza afacerea prin aceasta pagina, recruteaza minim 30 membri si concentreaza-te in a ajuta macar pe 5 dintre ei sa procedeze similar. Toata informatia necesara promovarii si formarii oamenilor se gaseste pe aceasta pagina, prin urmare efortul tau va fi minim.


Este o formula eficienta de promovare care va functiona pentru toti - deci inclusiv pentru membrii tai - care vor sti, astfel, exact cum sa aduca noi membri in afacere si cum sa iti urmeze exemplul !
Succes !

Coman Paul
Telefon :
E-mail : paul.coman11@yahoo.com    coman92@yahoo.com


Link pentru inscrierea in Wazzub : http://signup.wazzub.info/?lrRef=a73e6.